06 53 78 20 95

Wie ben ik?

Geboren en getogen in Steenbergen en altijd al met sport bezig geweest. Van klassiek ballet tot karate, van majorette tot aerobics. Mijn passie werd werkelijkheid toen ik in 2001 startte met de groepslesinstructie van Body Pump. Daarna volgde Body Jam, Body Combat, Body Step, RPM en Body Balance, Xcore en BRN.

Er kwam steeds een onderdeel bij. Fitnesstrainer, Personal Trainer, mensen begeleiden met afvallen, Functional Trainer, The Gladiator Workouts.

Voor BRN ben ik MasterTrainer, als ook voor TTT (Train The trainers) wat betekend dat ik opleidingen en workouts voor deze programma’s mag verzorgen. Daar ben ik enorm trots op!

Door alle blessures die ik tegenkwam in mijn sportschoolperiode, is de interesse ontstaan om een opleiding tot Triggerpointtherapeut te gaan doen. Zodoende kan ik mensen met blessures of andere fysieke klachten helpen met hun herstel.

Het laatste op dit gebied is Dorntherapie.

Om het totaal plaatje compleet te maken ben ik ook empowermentworkshops v.n. voor vrouwen gaan geven. De druk is hoog in deze maatschappij, het zelfbeeld laag, de tijd die men zichzelf gunt om doelstellingen te behalen minimaal (alles moet snel en makkelijk i.v.m “tijdgebrek”), tijd om nare periodes te verwerken is er vaak niet waardoor mensen vastlopen en zo nog veel meer. Het coachen bevalt me meer dan goed. Niks is mooier dan getuige (en steun) te zijn van een positieve verandering in iemands leven.

New_York