06 53 78 20 95

Cursussen

Cardio Boxing

Cardio Boxing is een outdoor groepstraining voor zowel mannen als vrouwen (zonder muziek en choreografie) waarbij diverse elementen), ongeacht fitheidsniveau, van o.a. het boksen en  fitness worden gebruikt om zodoende fitter, strakker en sterker te worden. We stoten op speciale stootkussens en als bescherming voor de handen/polsen worden er zogenaamde “freefightgloves” gedragen. Lekker samen trainen in de buitenlucht!

cardioboxing
Bootcamp

Bootcamp is een outdoor groepstraining voor zowel mannen als vrouwen, ongeacht de conditie, waarbij wordt gewerkt aan het algemene fitheidsniveau.gebruiken). Uitdagende oefeningen in de frisse buitenlucht die je een lekker voldaan gevoel geven na afloop! Mocht iemand op zien tegen het joggen of een blessure hebben, dan kan hij/zij ook direct naar de trainingslocatie gaan.

bootcamp

BRN

BRN (we spreken het uit als “burn”) is een toegankelijke, effectieve en vooral motiverende indoor groepstraining, op muziek, met choreografie, voor zowel mannen als vrouwen, waarbij je gebruik maakt van de BRN® set. Dé workout waarmee je optimaal calorieën verbrand en je hele lichaam in shape brengt terwijl het ‘fungehalte’ hoog is.